Geweldige fietsweek!

Wat hebben we een geweldige fietsweek achter de rug! Niet alleen door het geweldige weer, maar ook door de prachtige fietstochten die we gemaakt hebben.

Ons clublid (én kanjer) Evert Gooijer heeft donderdag 1 juni de Nederlandse Alp beklommen! Dit voor Alpe d’HuZes. Dit na vele trainingsarbeid tijdens clubtochten en trainingen.

Tweede Pinksterdag hebben Alex Stultiens, Alexander Kraan en Bjorn Veenhof de Fietselfstedentocht verreden. Deze beulen hebben allemaal de 235km volbracht. Dit jaar was de tocht extra uitdagend door de wind over het vlakke Friese land. De Fietselfstedentocht is dé Nederlandse toertocht klassieker.

De thuisblijvers hebben de clubtochten op Tweede Pinksterdag verreden. Er werd een route van 80km en een route van 110km afgelegd. De Easy Riders zijn door de bossen van de Heuvelrug gereden, met een bak koffie bij De Proloog. De Batauwer Power groep is richting Fort Pannerden gefietst voor een fotomoment en geweldige high-tea (met koffie) bij Eet en Drinkfestijn de Waay!

Wil jij ook meefietsen? Meld je aan bij dé fietsclub van Tiel en omstreken!

BACK