Terugblik Giro della Betuwe

Afgelopen zondag hebben we een geweldige fietsdag gehad. We hebben als club deelgenomen aan de Giro Della Betuwe. Deze dag werd voor het eerst georganiseerd. Het doel van deze dag was om alle Tielse wielrenners bij elkaar te brengen. Én uiteraard horen wij daar ook bij!

Onder leiding van een aantal wegkapiteins gingen 8 groepen weg vanuit het Service Course van het Metec Continental Cyclingteam. In alle groepjes was een forse delegatie van onze club te vinden! Na de rit van ca. 80km stond er een overheerlijke pastamaaltijd te wachten.

Een prachtige dag, en zeker voor herhaling vatbaar! We willen als club dan ook de organisatie bedanken, maar ook complimenteren. Complimenten voor de puike organisatie, het goede weer, de unitdoding maar ook de gezelligheid! Tot volgend jaar!

PS: Check alle foto’s van de organisatie op de facebookpagina van Giro Della Betuwe!

Seizoen nadert zijn einde

Afgelopen week hebben we de laatste trainingen afgewerkt. Onze trainers gaan in winterslaap. De trainingen zullen weer medio maart 2018 worden hervat.
 
Afgelopen zondag is ook de laatste XL-clubtocht van 2017 verreden. De eerdere XL-tochten gingen naar Rijk van Nijmegen, Harderwijk en Kinderdijk. Zondag werd er een tocht van 150km verreden richting de (drukke) Posbank.
 
De reguliere clubtochten zullen nog tot en met oktober 2017 verreden worden. Dan zal er overgegaan worden op een ‘winterrooster’. Dit betekend dat er iedere maand 1 maal een georganiseerde clubtocht op de kalender staat van ca. 70-80km zonder koffiepauze.

Feestavond om seizoen af te sluiten

Gisteren zijn alle uitnodigingen naar de leden verstuurd. Elk jaar organiseert de activiteitencommissie een feestavond. Dit alles om het seizoen gezellig af te sluiten, echter dit keer zonder een aluminium of carbon frame .

Dit jaar zal de feestavond op 8 oktober vanaf 17.00u! Alle leden hebben een persoonlijke uitnodiging gekregen via de e-mail.

Vergeet je niet op te geven vóór 1 oktober via het mailadres secretaris@batauwers.nl!

Emmi Fondü Toertocht

De toertochtcommissie is al weer druk bezig met de voorbereidingen van de Emmi Fondü Toertocht. Ook dit jaar zullen wij als TC de Batauwers dé najaarstocht organiseren. Vorig jaar hebben we deze tocht voor het eerst mogen organiseren, met veel enthousiaste deelnemers.

Dit jaar staat de tocht op zondag 29 oktober op de kalender. Er zal dan een route uitgepijld worden van 70km. Kijk voor meer informatie over de Emmi Fondü Toertocht op deze website!

Tot zondag 29 oktober!

Clubtrainingen weer hervat

Vandaag worden de clubtrainingen weer hervat. De trainers hebben genoten van een welverdiende vakantie in verre oorden. Nu is het weer tijd om al onze leden weer op conditie te brengen voor het volgende trainingsdoel!

Vandaag (woensdag 5 juli) beginnen de woensdagavond trainingen weer. Deze staan onder leiding van Alexander en Henri. De dinsdagavond trainingen worden vanaf volgende week (dinsdag 11 juli) weer hervat.

Alle avondtrainingen staan vermeld op onze kalender. Mocht de training vanwege extreem weer niet doorgaan wordt dat ook op deze kalender vermeld. De aanvang van de training is altijd om 19.30u. We verzamelen aan de Prinsenhof 5 in Tiel.

Kort verslag zondagse clubtochten

Afgelopen zondag zijn we weer met zo’n 30 leden op pad geweest. Zoals elke zondag verdelen we de groep in tweeën, dit om het voor iedereen veilig en overzichtelijk te houden.

De Batauwer Power groep heeft de complete GEJO Kersentocht, Zaterdagtocht en GEJO Kersentocht, Zondagtocht voorgereden. Dit om na te gaan of alle wegen goed begaanbaar zijn, en of de GPX bestanden kloppen. Op elke beklimming spatte het peloton uiteen, alsof er een pot met goud boven lag te wachten….

De Batauwer Easy Riders hebben koers gezet richting ‘s-Hertogenbosch. Daar moest de traditionele appeltaart wijken voor de Bosche Bol.

Ondanks de mindere weersomstandigheden toch een mooie zondag!

BACK