Hier kunt u alle sponsors vinden die TC de Batauwers een warm hart toe dragen.

 ATC logo2  Accountants kantoor AT&C AT&C is een accountantskantoor met de kwaliteit van een Top 4-kantoor én het voordeel van regionale binding en persoonlijk contact. U kunt bij ons dan ook rekenen op veel commitment en een intensieve vorm van samenwerking. We spreken uw taal, hebben aan één woord genoeg en leveren hoge kwaliteit met korte doorlooptijden. Het merendeel van van de medewerkers is AA, RA of fiscalist.
 Gejo  Gejo-cycleworld Welkom bij dé fietsenspeciaalzaak van Tiel en Omstreken. Samen of alleen genieten van de natuur en met de wind door je haren, ontspannen je hoofd leeg maken. Dat is genieten en dat is ook precies wat we bij GEJO Cycleworld "lekker fietsen" noemen. GEJO Cycleworld heeft voor elke toepassing dé fiets, zowel voor in de stad, recreatief of sportief. Kortom, lekker fietsen begint bij GEJO Cycleworld. Bezoek onze ruime showroom en maak een proefrit, want alleen zo ervaart u het "lekker fietsen" gevoel pas echt. Naast een uitgebreide keuze in fietsen beschikken wij ook over een grote diversiteit aan accessoires om dit gevoel te versterken. Sportvoeding, kleding, schoenen, trendy en sportieve tassen, kinderzitjes, alles om uw fiets dat beetje meer gevoel mee te geven. Op onze serviceafdeling kunt u terecht voor onderhoud en reparatie bij één van onze vakkundige monteurs. Ook voor vragen of advies kunt u bij één van onze specialisten aan kloppen. Bij reparaties hebben wij leenfietsen, ook elektrisch, beschikbaar om zo het lekker fietsen gevoel te houden als uw fiets door ons wordt onderhouden. Via deze webshop kunt u voortaan ook online uw bestellingen plaatsen. Wij leveren door heel Nederland.
Wij zijn u graag van dienst.
metecstraatmeubilair 300x125  Metec Tiel Metec levert en monteert fietsenstallingen, straatmeubilair, verkeersvoorzieningen, aanrijbeveiligingen, wegmarkeringen en nog veel meer.

De producten die u aantreft op onze website kunnen wij ook voor u monteren. Ons ervaren montageteam staat graag voor u klaar, overal in Nederland.

Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over eigen productiefaciliteiten waar wij producten naar klantwens kunnen
produceren.

In onze poedercoaterij kunnen wij de producten voorzien van een gewenste RAL-kleur. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen
materialen hier te laten poedercoaten.

Van vangrail tot afschermpaal, van belijning tot fietsenrek, van trottoirpaal tot fietsenstalling en van parkeerbeugel tot parkbank. Metec verzorgt een totaalpakket voor de inrichting van een parkeergarage, inrichting van een bedrijfspand en het straatbeeld.

Heeft u vragen over onze producten of u wilt graag een vrijblijvende offerte ontvangen dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Tiel Fruitstad  Fruitstad Tiel In het hart van de Betuwe staat in Tiel veel in het teken van fruit. Niet voor niets wordt de Betuwe met fruit geassocieerd en dat ziet u ook terug in de stad en de omgeving. Denk aan Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Denk aan Appelpop, het landelijk bekende gratis popfestival, of het jaarlijkse fruitcorso dat grote bezoekersaantallen naar de stad trekt.
 De betuwe  Streeckerij de Betuwe De Betuwse kersen zijn overheerlijk. De kersen zijn stevig, sappig en vol van smaak. Stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Het gematigde klimaat en de voedzame kleibodem van de rivieren de Waal en Linge, zorgen ervoor dat het in de Betuwe uitstekend kersen telen is. Begin juni begint het kersenseizoen en acht weken kun je dan dagelijks genieten van de heerlijkste kersen.
 Nagel Finance  Nagel Finance

 Nagel Finance is hét administratiekantoor voor particulier en MKB in Tiel en midden Nederland.

Zij ondersteunen de meest uiteenlopende ondernemingen, particulieren en verenigingen bij hun financiële, fiscale en/of administratieve bedrijfsvoering. Dat doen zij door het geven van praktische adviezen en het verrichten van boekhoudkundige, administratieve, personele en fiscale werkzaamheden. Zij willen een betrokken en professionele partner zijn voor onze klanten, zodat zij een optimale begeleiding en ondersteuning kunnen bieden. De klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun administratieve en fiscale processen.

Primera Primera Passewaaij Voor de klanten zijn zij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!
stapsgewijs Stapsgewijs

STEUNZOLEN EN SPORTZOOLTJES

Steunzolen (ook wel: voetzolen, inlegzolen, inlays, correctiezolen) zijn op maat gemaakte voetbedden, die u in uw eigen schoenen kunt dragen. Ze ondersteunen de banden, spieren en gewrichten van zowel de voet, knie, heup als de rug. Steunzolen corrigeren het voetskelet, waardoor u comfortabeler zult lopen.

Er bestaan verschillende soorten steunzolen: steunzolen voor dagelijks gebruik, steunzolen om mee te sporten en speciale steunzolen voor in werk- en veiligheidsschoenen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we samen uw klachten en maakt Milka een voetanalyse. Daarna meet ze u de benodigde steunzolen aan, met behulp van een voetafdruk. Die afdruk legt de vorm van de voet vast in belaste toestand. De vorm van de voeten verandert namelijk bij het belasten van de voet. En het gaat juist om de ondersteuning van de voeten in belaste toestand.

Na het meten van uw voetafdruk gaat Milka uw steunzolen op maat maken. Twee weken later zijn uw steunzolen klaar voor gebruik. Milka helpt u met het plaatsen van de steunzolen in uw schoenen, controleert of ze goed zitten en vertelt u hoe u het beste aan uw steunzolen kunt wennen. Daarna houden we contact over hoe ze bevallen en wanneer u toe bent aan een nieuw paar.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account