Hier kunt u alle sponsors vinden die TC de Batauwers een warm hart toe dragen.

 ATC logo2  Accountants kantoor AT&C AT&C is een accountantskantoor met de kwaliteit van een Top 4-kantoor én het voordeel van regionale binding en persoonlijk contact. U kunt bij ons dan ook rekenen op veel commitment en een intensieve vorm van samenwerking. We spreken uw taal, hebben aan één woord genoeg en leveren hoge kwaliteit met korte doorlooptijden. Het merendeel van van de medewerkers is AA, RA of fiscalist.
 EMMI FONDU LOGO ZWART OP LICHT 4 KLEUREN  Emmi Benelux

Emmi Benelux BV is een dochteronderneming van Emmi International AG. Emmi is in Zwitserland de grootste zuivelverwerker en staat wereldwijd bekend als producent van premium zuivel en kaasproducten. Dé specialist op het gebied van de Zwitserse kazen als bijvoorbeeld Le Gruyere en Emmentaler.

In Zwitserland produceert en verhandelt het bedrijf een complete range van zuivel- en verse producten evenals Zwitserse kaas. Buiten Zwitserland concentreert Emmi zich op merkconcepten en specialiteiten op de Europese en Noord Amerikaanse markt.

Binnen de categorie versproducten ligt er een focus op lifestyle-, gemaks- en gezondheidsproducten. Primair komen de klanten van Emmi uit de retail, de foodservice en de voedselindustrie. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 5500 mensen in dienst.

Nederland is één van de internationale sleutelmarkten voor Emmi. Vanuit het kantoor in Tiel worden de Benelux en Scandinavische markt beleverd. Emmi Benelux BV is een belangrijkste partner in het promoten en verkopen van kaas en versproducten uit Zwitserland.

 Gejo  Gejo-cycleworld Welkom bij dé fietsenspeciaalzaak van Tiel en Omstreken. Samen of alleen genieten van de natuur en met de wind door je haren, ontspannen je hoofd leeg maken. Dat is genieten en dat is ook precies wat we bij GEJO Cycleworld "lekker fietsen" noemen. GEJO Cycleworld heeft voor elke toepassing dé fiets, zowel voor in de stad, recreatief of sportief. Kortom, lekker fietsen begint bij GEJO Cycleworld. Bezoek onze ruime showroom en maak een proefrit, want alleen zo ervaart u het "lekker fietsen" gevoel pas echt. Naast een uitgebreide keuze in fietsen beschikken wij ook over een grote diversiteit aan accessoires om dit gevoel te versterken. Sportvoeding, kleding, schoenen, trendy en sportieve tassen, kinderzitjes, alles om uw fiets dat beetje meer gevoel mee te geven. Op onze serviceafdeling kunt u terecht voor onderhoud en reparatie bij één van onze vakkundige monteurs. Ook voor vragen of advies kunt u bij één van onze specialisten aan kloppen. Bij reparaties hebben wij leenfietsen, ook elektrisch, beschikbaar om zo het lekker fietsen gevoel te houden als uw fiets door ons wordt onderhouden. Via deze webshop kunt u voortaan ook online uw bestellingen plaatsen. Wij leveren door heel Nederland.
Wij zijn u graag van dienst.
metecstraatmeubilair 300x125  Metec Tiel Metec levert en monteert fietsenstallingen, straatmeubilair, verkeersvoorzieningen, aanrijbeveiligingen, wegmarkeringen en nog veel meer.

De producten die u aantreft op onze website kunnen wij ook voor u monteren. Ons ervaren montageteam staat graag voor u klaar, overal in Nederland.

Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over eigen productiefaciliteiten waar wij producten naar klantwens kunnen
produceren.

In onze poedercoaterij kunnen wij de producten voorzien van een gewenste RAL-kleur. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen
materialen hier te laten poedercoaten.

Van vangrail tot afschermpaal, van belijning tot fietsenrek, van trottoirpaal tot fietsenstalling en van parkeerbeugel tot parkbank. Metec verzorgt een totaalpakket voor de inrichting van een parkeergarage, inrichting van een bedrijfspand en het straatbeeld.

Heeft u vragen over onze producten of u wilt graag een vrijblijvende offerte ontvangen dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Tiel Fruitstad  Fruitstad Tiel In het hart van de Betuwe staat in Tiel veel in het teken van fruit. Niet voor niets wordt de Betuwe met fruit geassocieerd en dat ziet u ook terug in de stad en de omgeving. Denk aan Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Denk aan Appelpop, het landelijk bekende gratis popfestival, of het jaarlijkse fruitcorso dat grote bezoekersaantallen naar de stad trekt.
 logo betuwe kers 233x297  Betuwe kers De Betuwse kersen zijn overheerlijk. De kersen zijn stevig, sappig en vol van smaak. Stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Het gematigde klimaat en de voedzame kleibodem van de rivieren de Waal en Linge, zorgen ervoor dat het in de Betuwe uitstekend kersen telen is. Begin juni begint het kersenseizoen en acht weken kun je dan dagelijks genieten van de heerlijkste kersen.
Bicod    
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account