WhatsApp Image 2021 08 25 at 20.01.02De vakantie is voor de meesten weer voorbij en is het zaak dat de B&BBQ kilo's (bier en BBQ) er weer afgereden worden. Nou is het niet de beste zomer van de laatste 10 jaar geweest, als je in Nederland gebleven bent tenminste, dus wat doe je dan als je op de camping staat en het regent.....? Juist! Maar je wordt op je wenken bediend om weer vriendjes te worden met je weegschaal.

Op 25 augustus is de GEJO zomeravond Competitie weer van start gegaan. Dit is een competitie voor iedereen, dus ook voor recreanten. Leden van TC de Batauwers kunnen gratis meerijden, MITS zij aan de start verschijnen in clubkleding. Zit je pakkie in de was, dan kost het 2,50 euro en dat is natuurlijk niks voor een avondje fun.

 Op 26 augustus is de eerste techniek training weer van start gegaan. In tegenstelling tot eerdere berichten is deze training nu iedere week in plaats van alleen in de oneven weken. Voorlopig geldt dit tot half oktober, want dan schakelt JVR de Batauwers op de donderdag over op veldrit trainingen en is de baan dus niet beschikbaar.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account