BBQ 2

Algemene ledenvergadering met afsluitende BBQ dd 10-07-2021

Zaterdag 10-07-2021 was de algemene ledenvergadering van 2021. Het was dit keer veel later dan normaal wegens alle COVID maatregelen waar we afgelopen maanden rekening mee moesten houden. Normaal houden we deze vergadering ergens in februari, maar wat in het vat zit verzuurd niet. Het wachten werd beloond, want de vergadering werd afgesloten met een goed verzorgde BBQ en met natuurlijk ijs van Wilco.

BBQ 4

BBQ 6

BBQ 8

BBQ 9

BBQ 7

Terug naar de BBQ, want aan het einde van de vergadering werd het al onrustig. De mannen hadden honger, dus op naar de BBQ. Deze was door de activiteiten commissie super geregeld met een uitgebreid op gesteld buffet met vlees, salades, enz van slagerij Augustinus. Dit zag er goed uit, we gingen niets te kort komen.

Iedereen met een drankje in de hand lekker aan het bakken. Sfeer was prima en werden weer mooie verhalen opgehaald en hier en daar ook al weer plannen gesmeed voor nog mooie tochten die ons dit jaar te wachten staan. 

Na dat iedereen zijn best had gedaan om al het vlees op te maken, kwam Alexander ons nog verrassen met heerlijk ijs van Wilco. Wilco ijs is voor vele clubleden een begrip en menig tochtje wordt voorzien van een extra lusje om daar nog een knoepert te scoren. Dus dit was een goed zet en viel uiteraard in de smaak. 

Op naar volgend jaar voor een nieuwe editie, want dit was goed bevallen. Misschien wordt het wel een traditie.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account