Hallo allemaal, 

Na een totaal verregende editie tijdens Pinksteren zijn er vrijdag 02-07 een vijftal Batauwers naar het noorden vertrokken. Naar een eerder bezochte camping in Bakhuizen, om nogmaals te gaan proberen de 200+ km te fietsen. Helaas werd het de laatste dagen voor vertrek duidelijk dat het felbegeerde " Kruisje "waarschijnlijk nog niet te verdienen was. Pas na 07-07-21. Reden genoeg voor enkelen om niet naar Friesland af te reizen helaas. 

Vrijdag in de loop van de middag zijn we allemaal bij ons huisje gearriveerd. En na een vlugge update aan de "leen"fiets, gekregen van Govert, zijn we een testrit van zo'n 50 km gaan fietsen.. 

Na een douche en maaltijd zijn we uiteraard op tijd naar bed gegaan om fit te gaan starten s'morgens. 

Zaterdag ochtend schijnt de zon volop als we na een ontbijt en aansluiting van SuperGoof ( verbleef op andere camping) vertrekken voor 230 km genieten. Na eerst een triatlon wedstrijd te hebben gekruist komen we via Hindelopen en Holwerd na 70 km bij de eerste koffiestop. Na koffie en een zoetigheid kunnen we weer verder. Onder een lekker zonnetje en heerlijke temperatuur peddelen we verder. We stoppen bij een aantal "scan" borden maar kunnen de App niet voor de gek houden.. Na 135 km en rond 13.00 is het lunchtijd bij een ons bekend terras aan het water. Helaas kennen meer mensen dit mooie plekje dus druk.!! Na een klein uur wachten in het zonnetje smaakt de lunch erg lekker..  Nog een kleine 100km te gaan dus hophop inklikken en verder..

Intussen is het al later in de middag als het weer ietsjes omslaat en we een paar welkome druppels regen ter verkoeling krijgen. Na een paar slot demarrages verschijnt rond 18.45 de slagboom van de camping.. 

Allemaal zonder pech en na een fantastische dag samen fietsen de rit voltooid.!!

Proficiat mannuh. Nu alleen afwachten of we misschien toch ons Kruisje krijgen.. 

Wie zijn we.?? 

Alexander Kraan ( pappie Kraan ) Gele trui

Govert Versluis ( SuperGoof ) jongere klassement 

Michel Groenewegen ( Groene trui )

Peter van Rosmalen ( Bolletjestrui )

en Ondergetekende ( Knecht )

 

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account