Clubrit 27062021

A-groep rondje Breukelen(net geen XL).

Zondagmorgen, verzameling van de A-groep om 8:30 bij de wielerbaan, uiteraard verzamelde de B en C-groep zich ook om een mooie tour rit te maken

De A-groep was onder leiding van wegkapitein Lloyd, als de leden verzameld zijn meld Lloyd hoe de route gaat verlopen, hij geeft ook aan dat de kruissnelheid tussen de 28 en Max 32 km/h zal zijn, uiteraard wordt er rekening gehouden met de samenstelling.

We vertrekken richting Rhenen waar we de lek overgaan richting Veenendaal, achter de UHR langs richting Lage Vuursche waar we een terras pakken bij het restaurant de Bosrand, heerlijke chocolade taart hebben ze daar(volgens André de Keijzer), ik neem zelf een cheescake, ook heel lekker.

Na afgerekend te hebben vertrekken we richting Westbroek, uiteindelijk komen we bij de Vecht die we volgen tot we kunnen oversteken naar Breukelen, stukje door het centrum en snel er weer uit om het kanaal over te steken richting Utrecht, via Nieuwegein en Vianen gaan we weer terug richting het vertrouwde Tiel.

Maar voordat we doorrijden naar Tiel wordt er door sommige van ons gestopt bij Wilco’s ambachtelijk ijs, de knoeperts vliegen weer over de toonbank. Heerlijk ijsje Bart ???

WhatsApp Image 2021 06 29 at 182452

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account