Toerclubatauwers logo 2014 ls 300x116b de Batauwers groeit langzaam maar zeker en dat is niet zo vreemd in een stad die wielersport een warm hart toedraagt. Als je op een zondag tussen 08:00 en 09:00 uur door Tiel rijdt, dan zie je op veel plekken fietsers verzamelen voor hun wekelijkse ritje. Helaas zijn ze niet allemaal lid van TC de Batauwers en een van de doelstellingen van de club is al die kleine ‘clubjes’ verzamelen in een grote toerclub. We hebben wat acties bedacht!

 Allereerst is er de mogelijkheid om XL lid te worden. Als je je aanmeldt als lid vanaf 01 augustus, dan zou je normaal gesproken € 62,50 betalen tot 31 december 2022. Met een XL lidmaatschap ben je € 80,- kwijt en dan ben je lid tot eind 2023.

Tevens verloten wij onder de leden die zich aanmelden tussen 01 augustus en 01 november een gratis club kledingset van Bioracer ter waarde van € 147,88. Na je aanmelding is je fiets is dan direct verzekerd via de NTFU, je kan direct meefietsen met de club en trainen op de wielerbaan op vrijdagavond.

Klik Hier om je aan te melden als lid bij TC de Batauwers, de gezelligste toerclub van Tiel en Omstreken

 

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account