kop 11 dorpentocht

Zaterdag 28 mei aanstaande...

"Ut goat deur...!"

Rhenoy – Hallo toertocht liefhebbers…., we gaan weer fietsen! Na een periode van drie (!) jaar gaan we in Rhenoy weer de ‘BETUWSE 11 DORPENTOCHT’ organiseren én rijden. Natuurlijk, vele van jullie hebben in de afgelopen jaren kunnen fietsen, maar... een gezellige toertocht zat er niet in.
Maar zaterdag 28 mei aanstaande is 'ie er weer... de mooiste en de gezelligste toertocht van Midden Nederland: de 7e BETUWSE 11 DORPENTOCHT!


 
We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij, want het we willen er een héél bijzondere editie van maken met veel deelnemers, veel vrijwilligers en hopelijk mooi weer. Al hebben we dat laatste niet in de hand.

Wat is er mooier dan met je vrienden over de Betuwse dijkjes te fietsen?
Fiets mee!

Doe een suggestie
In naam is dit de laatste BETUWSE 11 DORPENTOCHT! We stoppen niet, maar de voormalige gemeente Geldermalsen is op gegaan in de nieuwe gemeente West-Betuwe. Het bestuur heeft besloten om de tocht een andere, passender naam te geven. Alle deelnemers van 2022 mogen een suggestie doen en uit alle inzendingen zal de nieuwe naam worden gekozen.

Routes
Rhenoy gaat ZATERDAG 28 MEI weer bruisen van de sportieve energie. Vanaf ’s morgens half negen luiden we de startbel voor de 130 kilometer tocht door ons mooie West-Betuwse land. En vanaf negen uur laten we de 100 kilometervreters los!
Voor de sportieve ouderen en families is er de 50 kilometer tocht door de 11 dorpen van de voormalige gemeente Geldermalsen en die starten vanaf half tien. Natuurlijk zijn e-bikers, elektrische fietsers ook gewoon van harte welkom.

Muziek en meer...na afloop
Vanaf half twaalf zijn het terras, de kramen en de kermis open en zal Miss Rhenoy 2022, Sabine van Stappershoef alle deelnemers persoonlijk terug verwelkomen. Op het terras kun je genieten van een hapje en een drankje en de sterke verhalen van collega deelnemers.
Een gezellig stukje muziek, onderbroken door de speakers van dienst die de deelnemers weer naar hun ervaringen zullen vragen, op de achtergrond.

Inschrijving en kosten
Inschrijving start om acht uur in ons dorpshuis ‘De Betuwepoort’. Deelname kost € 7,-,  NTFU leden betalen € 5,-!
Inschrijven kan ook vóóraf via onderstaande button!

Direct inschrijven? KLIK HIER

Met z'n tweeën of met een grote groep... iedereen is welkom in Rhenoy!

HOUD 'M VRIJ.... ZATERDAG 28 MEI!

Sportief, ontspannend, leuk, gezellig en leerzaam

  • de BETUWSE 11 DORPENTOCHT
  • start in Rhenoy.
  • finish... op het terras van Dorpshuis 'De Betuwepoort'

tot dan!

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account