breaking news
Het bestuur van TC de Batauwers heeft overeenstemming bereikt met JVR de Batauwers over het gebruik van het Wielercentrum de Betuwe voor het 2022 seizoen.


Vanaf 02 maart mogen leden van TC de Batauwers zonder verdere kosten op woensdagavond vanaf 19:00 uur deelnemen aan de vrije training, MITS zij in de clubkleding van TC de Batauwers rijden. Het normale tarief bedraagt € 3,50 per keer. Deze trainingen lopen door tot half oktober, want dan start de veldrittraining en is de baan vaak vuil.


Op vrijdagavond is de baan ook geopend, maar dan zelfs exclusief voor de leden van TC de Batauwers. Vanaf 19:00 uur worden er dan doelgerichte trainingen gegeven onder leiding van een gediplomeerde trainer, maar je eigen trainingsprogramma afwerken kan natuurlijk ook.


Wil je ook gebruik maken van deze unieke kans om je conditie bij te schaven? Wordt dan lid van TC de batauwers voor het lage bedrag van € 62,50 per jaar en ontvang tevens € 100,- korting op je eerste setje clubkleding! Als dat geen geweldig aanbod is........toch?
Klik hier om je aan te melden als lid

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account