Kortgeleden hebben André de Keijzer en Willem Op 't Roodt het stukje communicatie van Richard van Keulen overgenomen. Richard had het gewoon te druk gekregen met werk en gezin om zich voor de vereniging in te zetten. André en Willem hebben de afgelopen twee maanden de tijd genomen om te inventariseren, plannen te maken en vooral zich de systemen eigen te maken die tot voor kort in gebruik waren.

Willem heeft ervaring in het bouwen van websites, maar niet met het management systeem waar de vereniging mee werkte. In overleg met het bestuur is er toen gekozen om over te stappen naar een ander management systeem. Ook moesten we overstappen naar een andere webhoster omdat het nieuwe management systeem niet ondersteund werd door de oude webhoster. Toen iedereen overtuigd was over de noodzaak om over te stappen ging het snel en kwam de verhuizing toch nog onverwacht en eigenlijk net iets te vroeg.

Er is onwijs hard gewerkt om alles te verhuizen, zodanig dat het werkte. Dat is gelukt, niet in de laatste plaats omdat er echt als een team samengewerkt is. Er is nu nog een klein probleem waarvan niet zeker is dat het definitief opgelost is en dat heeft iets met de mailserver te maken. Ook dat komt voor elkaar en ondertussen gaan we gewoon verder met het overzetten van oude data en uitzoeken welke nieuwe functionaliteiten we op de website willen hebben.

Een van de dingen waar de vereniging echt behoefte  aan heeft is een platform waar je je vragen, opmerkingen, prietpraat, foto's en video's op kwijt kan, deels om de diverse Whatsapp groepen te ontlasten. Het zal een gebruikersforum worden, een fenomeen wat vast bij velen wel bekend is. Dit gaan we maken, maar omdat mensen hiervoor in moeten loggen en dus een gebruikersprofiel moeten registreren, moet er dus uitgezocht worden wat er allemaal kan om de privacy regels te respecteren en te voldoen aan de AVG regels. Als we dat allemaal geregeld hebben gaan we in stapjes gebruikers uitnodigen om zich aan te melden op dit forum.

Waar we nu op dit moment naar op zoek zijn, zijn mensen die het leuk vinden om zo af en toe een stukje te schrijven over hun belevenissen, hun (andere) hobby's, een mooie (fiets)vakantie of ...... Kortom, als je iets leuks weet, stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zorgen dat het geplaatst wordt. Tot die tijd: houdt de website in de gaten, want er gaan mooie dingen verschijnen.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account